Pachnie kawą, kusi słodkościami. White Bear Coffee w Szczecinku.
Kawa z rzemieślniczej palarni, rozgrzewające herbaty oraz autorskie, sezonowe menu. Fani „Miśka” swoje ulubione specjały od teraz znajdą również w Szczecinku. W kawiarni przy ul. Bohaterów Warszawy 43d/3 czeka na nich klimatyczne wnętrze, pełna pasji obsługa i szeroki wybór niebanalnych smaków.
White Bear Coffee to sieć kawiarni specjalizująca się w kawie z segmentu specialty – najwyższej jakości ziarnach, rzemieślniczo palonych i parzonych metodami przelewowymi. W ofercie znajdują się także klasyczne kawy na bazie espresso, aromatyczne herbaty i napary, lemoniady, czekolady oraz lody. Nie zabrakło również kanapek, ciast i ciasteczek – dostępnych także w wersji wege.
Wnętrze kawiarni zdominowały pastelowe barwy i tapety z charakterystycznym „Miśkiem” – znakiem rozpoznawczym sieci. W planach jest również stworzenie letniego ogródka z dodatkowymi stolikami i parasolami, aby goście mogli cieszyć się aromatyczną kawą na świeżym powietrzu.
– To miejsce stworzone z miłości do ludzi i do kawy – wyjaśniają Marzena Montusiewicz-Bania i Victoria Serafin, które zdecydowały się otworzyć szczecinecki oddział White Bear Coffee.
– Zauważyłyśmy, że w naszym mieście brakowało lokalu, który łączyłby domową atmosferę z wysokiej jakości produktami. Chcemy, aby nasz „Misiek” stał się miejscem spotkań, rozmów i relaksu dla każdego mieszkańca.
Bariści zachęcają do śledzenia ich strony na Facebooku oraz do pobrania aplikacji mobilnej z programem lojalnościowym, w którym zdobyte punkty za każde zamówienie można wymieniać na rabaty!
Lokal będzie otwarty od poniedziałku do piątku w godzinach 7:30–21:00 oraz w soboty i niedziele między 08:00 a 21:00. Otwarcie już w najbliższy wtorek (18 stycznia), o godzinie 12:00.
17 15
A dlaczego nie nazywa się "Mały Biały Miś"?
Czy jadłospis także jest pisany w języku angielskim.
10 14
A dlaczego nie nazywa się "Mały Biały Miś"?
Czy jadłospis także jest pisany w języku angielskim.
13 11
Pół roku i plajta...tak wygląda rzeczywistość Szczecinka miasto wioski....czy tam moherów czytaj inaczej...
10 6
Kto nie ryzykuje nie pije szampana. Skoro Sowy i inne Kaliszczaki się utrzymują serwując kawę do kawy nie podobną to White Bear Cofee specjalizujący się w parzeniu kawy utrzyma się na pewno
10 1
Taaa tylko większość ludzi pije kawę sypaną , często nie dla smaku tylko żeby kopała . Znam gościa co sprowadza sobie kawę z Quebec'u i Etiopii , mieli ręcznie w drewnianym młynku . Zapach super a oczy jak pięć złoty . Po takiej kawie nawet się nie wie kiedy przeleciało się przez 3 ulice
3 0
Dobrze,że nie kolejna kula mocy . Kraftowa z nazwy,a w środku samo E.
11 1
Z tymi klientami to może być różnie . Tam nieopodal , przesiadują ludzie na tego typu usłudze w Bagietce . Często ci co idą na siłownię i dzieciaki ze szkoły , robią sobie tam poczekalnię . Wszystko zależy od cen , to może te dzieciaki wstąpią bo coś nowego . Ci z siłowni to może gorzej bo nie będzie im się chciało przejść ... Wiadomo jak nowe to może każdy kto kawę lubi przynajmniej raz zaleci . Punkt taki sobie . Właściwie jako takiej kultury picia kawy na mieście to nasza ludność niema . Tam w centrum na placu w Sowie to raczej chodzi żeby się pokazać no i punkt najlepszy tylko mało miejsca . Życzę powodzenia , na pewno wpadnę tam na kawę .
1 4
jestes pewny ze sprowadza kawe ?
5 11
Nazwa Mały Biały Miś pasuje do baru mlecznego w Okonku czy innych Barwicach
10 0
No uważaj co piszesz , bo większość klientów to właśnie przesiedleńcy z bARWIC i Okonka . Szczecinek to już dzięki wsi okolicznej ledwo dycha . Jak by się młodzi z tych zadupi nie przeprowadzali do tego miasta to już by tu było jak u Frankensteina
1 7
Widać, że z angielskim u Ciebie do du....py
7 4
Też lubimy do Bagietki zajść, dobre ciasto mają, kawę i desery..o 17 przeceny ciast
0 8
A czy wypieki bezglutenowe posiadają? W formie np.ciasta?
6 2
Maż mózg bezglutenowy ? Wystarczy , że oddychasz tlenem z Kronozono i już Ci nic nie pomoże
Zgłoszono nadużycie. Komentarz został zablokowany przez administratora portalu.
10 1
Co tam pachnie i smakuje , jak dopiero jutro mają otworzyć ? Jeszcze nikt tam nie był, a już 5 gwiazdek i pozytywne komentarze na forach . Falstart ?
7 0
No jak tak jest jak piszesz to faktycznie Siara . '' - Tato chwalą nas . - A kto ? - Ja tatę a tata nas !!! ''
5 1
Witam. Mysle ze z tak duzym wyborem napojow cieplych i zimnych oraz, ciast kanapek ten lokal moze podbic wiele cukierni. Kwestia sa ceny bo w cukierniach jest drogo nawet we wspomnianej bagietce. Kluczowym wyjsciem dla sukcesu jest obsluga MILA OBSLUGA a tej brak na boh warszawy obok was. Czuje sie niechec niektorych pan i chamskie podejscie. Czasami az sie nie chce tam wracac wiec jesli w nowej kawiarni bedzie milyi zyczliwy personel mozecie pozyskac wielu klientow.
2 2
Uśmiech obsługi będzie, jak będą klienci... Każdy Klient to kasa.
1 4
Nazwą jakby mało Polska, światowa-to i zapewne jakość usług i atmosfera będą na światowym poziomie, ceny niechybnie wybitnie Polskie tz parę zł dasz i super kawę popijasz ☕️
6 1
Jaka może być cena.
Pół kilograma kawy kosztuje 16 złotych.
Masz to na pół miesiąca. Co tą cenę pobije.
2 3
Wiesz co, chciałbym podjąć z tobą temat smaku, jakości, pochodzenia, charakterystyki kawy…Ale jakoś nie znajduje na twoją tezę żadnych słów. Kilo dobrej kawy poniżej 90 zł raczej nie kupisz, no chyba ze kupujesz kradzioną.
4 2
Gratuluję oraz życzę powodzenia!
Trzeba jednak doprecyzować, to nie koncepcja tych pan, tylko sieciówka. Stworzoną jednak przez kogoś innego…
1 4
Dobra kawa to jest taka po której nie wiadomo co najpierw stanie … serce czy … *%#)!&
3 4
Kolejny cuchnący kiepską lurą szynk
0 0
Trzymam kciuki za sukces. Kibicuje Wam.
Nie przejmujcie się negatywnymi komentarzami, ci co je piszą to i tak jedzą sztuczne pączki z dyskontów i piją kawę z dolewką :)