ALAB laboratoria to sieć najnowocześniejszych laboratoriów diagnostycznych w Polsce. W ofercie znajduje się ponad 3,5 tys. badań diagnostycznych - od podstawowych, jak morfologia krwi, aż po wysokospecjalistyczne testy na nietolerancje pokarmowe, markery nowotworowe, badania genetyczne, prenatalne, diagnostykę autyzmu, boreliozy czy alergii.
Oferta firmy ALAB laboratoria zawiera także kilkadziesiąt specjalistycznych pakietów badań stworzonych pod kątem diagnostyki konkretnych narządów i schorzeń, a także profilaktyki zdrowotnej.
W ALAB laboratoria praktycznie wszystkie badania można wykonać bez konieczności posiadania skierowania, w ponad 700 placówkach na terenie całego kraju.
Serdecznie zapraszamy do naszego nowego punktu przy ulicy Myśliwskiej 12, lok. 2 w Szczecinku. Punkt znajduje się w Centrum Handlowym Polna Park, pomiędzy cukiernią Kaliszczak, a Żabką. Przy punkcie znajduje się przystanek autobusowy (50m)
Co bardzo istotne – Punkt Pobrań obsługuje pacjentów ze skierowaniami ze wszystkich poradni przyszpitalnych, lekarzy Podimedu oraz pacjentów od lek. Haliny Miernikowej, lek. Moniki Bajer, lek. Jacka Froeliha jak i lek. Elżbiety Malik- Rucińskiej, oraz lek. Krzysztofa Radzymińskiego.
Szczecineccy dzielnicowi wśród najlepszych w województw
Brawo Panowie, gratulacje !!
Obywatel
12:12, 2025-06-12
Piekarnia, którą kochał cały Szczecinek
Tak właśnie było i komu to przeszkadzało? Też pamiętam z dzieciństwa kolejki do piekarni a w środku piekarzy w białych strojach niczym lekarze na dyżurze ;) można było kupić świeże, gorące prosto z pieca bułki oraz chleb. A do tego drożdżowki i pączki. W dzisiejszych czasach nie każdy lubi podgrzane mrożonki z marketów i pakowany, krojony chleb.
Abc
11:47, 2025-06-12
Już jutro Daria Adamczewska na Festiwalu w Opolu!
Jeśli scena wytrzyma to mamy połowę sukcesu powodzenia!!!!!!
Koneser
11:31, 2025-06-12
Piekarnia, którą kochał cały Szczecinek
Ale przecież teraz mamy piekarnię w każdym dyskoncie. Piecze Biedronka, Lidl, Lewiatan itp. A wypieki takie, że niech się Wirkus schowa. Francuskie, włoskie, bez glutenu. Najgorsze jednak jest to, że jedzenie mąki pszennej w wypiekach jest szkodliwe. Człowiek po pieczywie choruje.
Trolek
11:16, 2025-06-12