Kolejny rok bez Biegu Osińskiego? Jest oświadczenie organizatora

09:04, 22.02.2021 r. Aktualizacja: 09:04, 22.02.2021
Skomentuj

25 kwietnia br. w Szczecinku miała odbyć się 37. edycja Biegu Ulicznego memoriał Winanda Osińskiego. Niestety z powodu pandemii korona wirusa bieg się nie odbędzie. Informację na ten temat oficjalnie podali organizatory.

-Z żalem informujemy, że zaplanowany na dzień 25 kwietnia 2021r. 37. Bieg Uliczny memoriał Winanda Osińskiego nie odbędzie się wyznaczonym terminie. Sytuacja związana z pandemią wirusa SARS-CoV-2 w dalszym ciągu nie pozwala na normalne funkcjonowanie społeczeństwa, a perspektywa organizacji masowych wydarzeń sportowych wydaje się być odległa –czytamy na stronach organizatora.

Na chwilę obecną organizatorzy nie są w stanie podać konkretnej daty przeprowadzenia imprezy biegowej. -Jeśli tylko pojawi się realna możliwość będziemy starali się zorganizować Memoriał –czytamy.

Wszelkie aktualne informacje na temat imprezy dostępne są na stronie internetowej Ośrodka Sportu i Rekreacji w Szczecinku oraz na profilach społecznościowych.

(r.)

Co sądzisz na ten temat?

podoba mi się 0
nie podoba mi się 0